2015. május 5., kedd

Sült káposzta köménnyel

A káposzta nem csak töltve jó! Nagyon üde ropogós zöldség, ami sokoldalúan fogyasztható. Például így, fűszerekkel meggrillezve. Kicsit édeskés, fűszeres a szélein pedig ropogós. Így nem unalmas a diéta. :) Remek köret vagy napközbeni nasi lehet belőle! :)




Hozzávalók (tetszőleges mennyiségben elkészíthető)


- káposzta (nálam egy picike fej fele)
- só, bors
- köménymag (egész), őrölt koriandermag
- olvasztott pecsenyezsír (vagy olívaolaj)

Elkészítés


  1. A káposztát cikkekre vágjuk és egy kizsírozott tepsibe fektetjük őket. Megkenjük a tetejét is zsírral, majd egyenletesen (és vékonyan) megszórjuk a fűszerekkel. 
  2. Előmelegített forró sütőben grill fokozaton addig sütjük, míg szépen megpirul. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése