2017. január 26., csütörtök

Grapefruitos karfiolsaláta

Egyszerű, izgalmas és nagyon finom. Így lehet egy egyszerű téli ételt, mint a karfiolt egy kicsit különösebben tálalni. 






Hozzávalók


- fél fej karfiol
- egy bő csipetnyi őrölt koriandermag
- csipet só
- olívaolaj
- 1/4 grapefruit
- gránátalmamagok
- 1 evőkanál szezámmag
- 1 evőkanál grapefruitlé


Elkészítés


  1. A karfiolt kisebb darabokra vágjuk, én igyekeztem szeletelni, több-kevesebb sikerrel. Egy wokban olívaolajat hevítünk, majd a karfiol megpirítjuk rajta egy kevés korianderrel és sóval.
  2. A szezámmagot, egy evőkanál grapefruitlevet összeturmixolunk 2-3 evőkanál vízzel. Ez lesz az öntet.
  3. A grapefruit-ot kifilézzük, majd egy tálra pakoljuk a sült karfiollal együtt. Gránátalmamagokkal és petrezselyemmel tálaljuk, no meg a szezámos öntettel. 

1 megjegyzés:

  1. hitel! hitel!! hitel!!!
    Olyan jóhírű és akkreditált magánhitel-társaságot keres, amely az egész életen át nyújtandó kölcsönöket nyújtja. Nagyon gyorsan és könnyedén kínálunk mindenféle hitelt, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, jelzáloghiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, befektetési hiteleket, adósságkonszolidációt és még sok mást. Elutasították a bankok és más pénzügyi intézmények? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ne nézz többet, mint itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tedd. Adományokat nyújtunk olyan magánszemélyeknek és vállalatoknak, amelyek pénzügyi támogatásra szorulnak 2% -os arányban. Nincs szükség társadalombiztosítási számra és nem szükséges hitelellenőrzés, 100% garantált. Szeretném használni ezt a médiát, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy megbízható és támogató segítséget nyújtunk, és örömmel nyújtunk hitelt.
    Ezután küldjön nekünk egy e-mailt a következő címre: (anitagerardloanfirm@gmail.com), hogy kölcsönt kérjen

    VálaszTörlés