2015. augusztus 7., péntek

Padlizsán tonhalas pestóval

Deluxe örömködés következik, akinek a jóérzését ez bántja tekerjen tovább. Eddig bármilyen Deluxe terméket vettem, nem csalódtam. Izgalmasak, különlegesek és megfizethetőek. Nagyon nagyon oda vagyok értük legyen az bonbon, olívabogyókrém, lekvár vagy mogyorókrém, vagy, mint ebben az esetben tonhalas pestó. Most sem csalódtam. Lidl, te vagy a legjobb!!
Szóval az ömlengés után engedjétek meg, hogy ömlengjek erről az egyszerű vacsiról is: a padlizsán szokás szerint finom, a sajt szokás szerint lágy, de néhol ropogós, a pestó pedig isteni finom. Olyan tengergyümölcsös ízű, krémes, izgalmas. Szerelmes vagyok! (ebbe is...) Hogyha nincsen ilyan krémed bármilyen másfajta pesztóval felcserélhető, vagy ajvárral/zakuszkával... Ha az sincs, mehet a sajt alá egy kis fokhagymás-borsos-sós tejföl, úgy is nagyon jó!


Hozzávalók

- padlizsánkarikák (1 főre 4 db ujjnyi vastag karika)
- karikánként 1 csapott evőkanál pesto al tonno (tonhalas zöldségkrém)
- reszelt sajt a tetejére

Elkészítés


  1. A sütőt előmelegítjük 190-200°-ra.
  2. A padlizsán karikákat megkenjük a pesztóval (ha olyat használtok ami nem túl intenzív fűszerezésű, esetleg sótlan, akkor sózzátok meg a padlizsánt) majd egy kevés reszelt sajtot teszünk rá. Addig sütjük, míg a sajt megpirul, addigra a padlizsán is elkészül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése