Borzasztó ízkatyvasznak tűnhetnek ezek az alapanyagok, pedig érdemes kipróbálni a párosításukat. Ahogy az eper, a málna is megállja a helyét a salátákban. Most mángolddal, avokádóval és feta sajttal párosítottam, az eredmény pedig igencsak meggyőző lett. Mivel a mángoldom nem volt már kicsattanóan friss, ezért megpároltam, így még üdébb lett a színe. :)
Hozzávalók
- 1 csokor mángold
- 1/4 avokádó
- 1 maréknyi málna
- kevés feta sajt
- díszítésnek pirított tökmag
- citromlé és olívaolaj
Elkészítés
- A mángoldot megmossuk, majd egy forró serpenyőben egy kevés víz hozzáadásával megfonnyasztjuk. Lecsepegtetjük és egy tányérra rendezzük. Rászeleteljük az avokádót, rádobjuk a málnát, rámorzsoljuk a fetát és a tökmagot.
- Pár csepp citromlével és olívaolajjal lecsepegtetjük.
Ha szívesen olvasnál hasonló bejegyzéseket keress facebookon is, ott minden infót megtalálsz. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése