A káposzta nem csak töltve jó! Nagyon üde ropogós zöldség, ami sokoldalúan fogyasztható. Például így, fűszerekkel meggrillezve. Kicsit édeskés, fűszeres a szélein pedig ropogós. Így nem unalmas a diéta. :) Remek köret vagy napközbeni nasi lehet belőle! :)
Hozzávalók (tetszőleges mennyiségben elkészíthető)
- káposzta (nálam egy picike fej fele)
- só, bors
- köménymag (egész), őrölt koriandermag
- olvasztott pecsenyezsír (vagy olívaolaj)
Elkészítés
- A káposztát cikkekre vágjuk és egy kizsírozott tepsibe fektetjük őket. Megkenjük a tetejét is zsírral, majd egyenletesen (és vékonyan) megszórjuk a fűszerekkel.
- Előmelegített forró sütőben grill fokozaton addig sütjük, míg szépen megpirul.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése