2015. május 13., szerda

Töltött bébitök paradicsom mártásban

Hasonlót készítettem nemrég és annyira ízlett, hogy a húgommal is meg szerettem volna osztani az ízélményt, de mivel ő inkább paradicsommártás párti, ezért arra cseréltem a joghurtos kapros öntetet. Az alaprecept körülbelül ugyanaz, nem írom le még egyszer. A paradicsommártás is nagyon finom hozzá, egyszerűen zseniális ez az étel. Próbáljátok ki! :)




Hozzávalók (2 főre)


A töltött tökhöz - lásd itt

A mártáshoz
- 1 doboz sűrített paradicsom (5 dl, a maradékból felhígítva, kiegészítve, fűszerezve leves készült)
- fűszerek: só, bors, oregánó

Elkészítés


  1. A tököt ugyanúgy készítjük, mint itt.
  2. A mártáshoz a pürét felforraljuk, fűszerezzük, majd a kész tökök köré öntjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése